PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.02.2019 13:44:04 - Pavel Kosina

Veřejnoprávní média a republikánská strana

Dobrý den, pane doktore, je mi 62 let a pamatuji socialismus s lidskou tváří i polistopadové divadlo, které jste správně tehdy pojmenoval jen vy. Moje otázka zní - budete nadále mlčet k skutečnosti, že vaši stranu česká média zastrkují a preferují takové osoby, jako Piráti, komunistická ANO, ČSSD a ODS? Víte já už mám dost ohlupování a vidím, že dnešní mladí nemají vůbec tušení, co je toto za lidi a kam to povede. Jak budete bojovat za to, na co máte jako politická strana nárok - vystupování ve veřejnoprávních médiích? Děkuji Vám za odpověď! Kosina

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.03.2019 11:48:51 - PhDr. Miroslav Sládek
 Děkuji za dotaz a přeji dobrý den, bohužel, od komunistických pohlavárů a jejich vychytralých potomků nelze očekávat nic jiného, než že uplatňují vůči jedině opoziční politické straně naprosté informační embargo. Poučili se, že ani pomluvy nezabírají a proto zvolili nejúčinnější zbraň, naprosté ticho. Oproti tomu dělají velkou reklamu všem devíti subjektům, které jsou v parlamentu. Tyto subjekty úmyslně nenazývám politickými stranami, protože to jsou jenom různě nabarvené vpusti do jedné jediné žumpy, kterou jsou jak parlament, tak vláda ČR. A to se týká všech bez ohledu na název, vše hlásá jenom zkaženost, homo sňatky, drogy. Jak dlouho to bude trvat, než prosadí legalizaci pedofilních sňatků a tvrdých drog.Co se týká Republikánů, tady musí pomoci každý normálně uvažující člověk. Pokud ovšem budu sám, jen s několika aktivními členy, těžko něco zvládnu. Kromě tohoto dotazu byste měl kontaktovat sekretariát a aktivně se zapojit. Dopředu děkuji.