JUDr. Ondřej Veselý

  • SOCDEM
  • Písek
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2019 10:42:46 - mykeš

Česká pošta

Dobrý den. Využívám toho, jakou pozici má ČSSD ve vládě. Obzvlášť pro vás jako komununálního politika a poslance je to téma, kterým byste se měl zabývat. Jak hodnotíte fungování ČP? Podle mě absolutně nezvládá vykonávat služby, které nabízí, a za které si nechává zaplatit. Když zaplatím za balík do ruky, ale pošta se mi jej ani nepokusí doručit a rovnou ho uloží na poště - neokrádá mě tak? Neměla by peníze za neposkytnutou službu vrátit? Mé známé se zase minulý týden stalo, že jí pošta doručila zásilku, které jí vůbec nepatřila, byla určena na poštu a ještě na dobírku (pošťačka jí ale dala zásilku bezplatně). Smutné je, že kvůli tomu měla známá zbytečné starosti navíc. Teď zase pošta přichází s tím, že bude doručovat jen v některé dny. Ale vždyť to už dělá neoficiálně teď. A co to řeší? Už teď třeba na 3 přepážkách pracuje jen jeden zaměstnanec. Takže vyzvednutí nepřichází v úvahu. A jak chtějí třeba ve dvou dnech doručit všechny zásilky, když už teď to nezvládá? Děkuji. Mikuláš

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2019 18:44:01 - JUDr. Ondřej Veselý
ČP je ze strany státu podfinancována a bohužel tak není schopna nabídnout řadě zaměstnanců odpovídající platové ohodnocení. To pak bohužel může souviset s kvalitou poskytovaných služeb. Byť bych toto hodnocení rozhodně nerad bral paušálně.