ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.09.2012 9:39:48 - Valentin Kusák

Kde působí mafie i dnes??!!

Pane ministře :

Sága Kusákova, Jak to bylo v roce 1992 -Kapitola IV.

Pracoval jsem jako asák na Univerzitě Pardubice. Po započetí spolupráce s PCM/francouzi na jaře 1992 jsem byl věčně na cestách a jednáních a práci asáka jsem nestíhal. V létě 1992 jsem na Univerzitě Pce skončil. V Pardubicích se mi snažil plést bývalý vůdce marxismu leninismu před rokem 1989. Na jaře 1992 jsem byl v HK na PF HK - Jirka mne lanařil, abych přešel z Pcí, na místo manažera Fakulty informatiky.
Skončení práce na Univerzitě Pce 1992, informování o tomto ekonomického představitele Magistrátu Pce. O půlnoci mi volala představitelka jedné státní instituce. Zavolá ráno. Nabídla mi místo u ní. Řekl jsem, že už jsem dal slovo Jirkovi. Nastoupil jsem na Fakultu informatiky PF HK.
Z Pardubic mi přeposílali dopisy od PCM - otevřené. Pce – zemědělec – zničené informace. VŠE Pha. Nábytek v kanceláři.
Existovala velká řevnivost mezi Pcemi a HK ohledně vzniku společné VŠ. Regionální představitelé „rektorát by musel být v Opatovicích n. L.“. Představitelem HK mi bylo dáno na výběr, zda jsem pro HK či Pce. Já zvolil HK.
Návštěvy u Červené z NIS, ministerstva, komunikace s francouzi a firmami velmi intenzivní.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.