Bc. Jan Pošvář

  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2019 15:02:19 - Jáchym Grál

Co digitalizace neřeší

Dobrý den, sice mi přijde, že dost z vás jste dost arogantní, jako kdybyste věděli všechno nejlíp. Ale co musím uznat, že si zatím vedete nad mé očekávání dobře. Zajímalo by mě, proč zde třeba neodpovídá váš předseda? A mám také jeden praktický dotaz. Hodně podporujete digitalizaci. Podporujete i to, aby šlo volit elektronicky? Navrhnete to? A myslíte, že dogitalizace řeší to základní, tedy to, že domoci se někdy toho, že s vámi úředníci budou jednat jako s lidmi a třeba vám dokáží dát odpověď na to, co se jich ptáte. Příklad. Měl jsem zaplatit penále z dluhu, který byl 0. Zní to šíleně, taky jsem se ptal, z čeho platím několik tisíc penále, když dluh je 0. Ano pžed tím jsme dlužil, ale dluh uhradil. Tohle mi přišlo asi 3 měsíce poté. A musel jsem zaplatit, i když nevím za co. Kdybych nezaplatitl, penále by se zbyšovalo. Navíc mě nechali něco podepsat, že to budou řešit a pak jsem se dozvěděl, že tím podpisem jsem vlastně souhlasil i s těma penálema. Děkuji za odpověď. Grál.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.10.2019 9:57:59 - Bc. Jan Pošvář
 Dobrý den,
některé profily politiků jsou založené redakcí, tedy ne z vlastní vůle a předseda má svobodnou volbu, jakou službu bude využívat. Pokládejte dotazy na facebooku nebo mu napište email.Elektronické hlasování sebou přináší některá negativa, které je potřeba dopředu v systému ošetřit. Momentálně ani nemáme zavedené korespondenční hlasování, které je takovým tím prvním krokem, co se musí udělat a tento návrh již ve sněmovně je, nicméně většina sněmovny není pro, aby se návrh projednal.Pokud máte nějaké podklady k tomu dluhu ve výši 0 korun, můžete mi to poslat? Pokud ty penále nevznikly ještě v době, kdy jste dlužil, tak bychom se zeptali příslušného ministra, pod kterého ten úřad spadá.
S pozdravemJan Pošvář