Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.04.2019 12:26:54 - novákk

Názor

Dobrý den, mile jste mě překvapil, že jste u Moravce odpovídal přímo a vůbec nechápu, co se na tom někomu nelíbí. Možná škoda, že neodpovídáte i nám. A nevěřím, že nemáte čas, když občas sleduji, jak probíhají schůze. Vy už jste to naznačil, ale co bude dál? I když Staněk skončí, co to pro odvolané ředitele znamená? Proč jsme o ministru kultury rok neslyšeli a teď takový skandál? Už to, že je neviditelný je přeci důvod k tomu, uvažovat o výměně. Jak jinak chcete získat hlasy voličů, které potřebujete z mnoha důvodů? Vždyť ani Maláčová nezvládá řešit to zásadní – chudých neubývá a bude hůř, když nebude důchodová reforma a více se nezvýší porodnost. Ale abyste mohl mít velkou rodinu, musíte mít také kde bydlet a adekvátní příjem a u nás jsou stále příjmy v porovnání se zahraničím nízké.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2019 0:17:21 - Bc. Roman Onderka, MBA
Dobrý den,
mám skutečně ve zvyku říkat, co si myslím a mé vystoupení v pořadu ČT1 OVM nebylo výjimkou. Politika je o tom umět zvolit  správný čas a správné místo pro řešení problémů, a to včetně těch personálních.Co se týče paní ministryně Maláčové, považuji ji ministryni velmi pracovitou a rezort MPSV za jeden z nejnáročnějších. Témata o kterých píšete a nejen ta, se snažím řešit.
S pozdravem
Roman Onderka