Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2019 10:41:31 - Marta Novák

Pozitivní diskriminace !

Dobrý den paní Konečná, prosím, můžete mi říci, proč jste hlasovala PRO ? Do doby, než jsme se dozvěděla tuto informaci jsem vážně uvažovala, že já a moje 27 členná rodina Vás budeme volit opakovaně DO EU -P
Převzato :"Usnesení Evropského parlamentu ze dne 26. března 2019 o základních právech lidí afrického původu v Evropě (2018/2899 (RSP) požaduje zavedení pozitivní diskriminace imigrantů, pro které zavádí termín Afroevropané, v EU. Nemusím snad připomínat, že zavedení pozitivní diskriminace je ve skutečnosti diskriminace všech ostatních. Pro hlasovali Dlabajová, Charanzová (obě ANO), Telička, Ježek (oba dříve ANO) Kohlíček, Konečná, Maštálka (všichni KSČM) Niedermayer, Pospíšil, Štětina, Polčák (všichni TOP 09) Šojdrová, Svoboda, Zdechovský (všichni KDU-ČSL), Poche, Sehnalová, Keller (všichni ČSSD). Pro vlastizrádce byl vždy trest smrti. Můžeme si také připomenout usnesení konference ksčm z roku 2015, kde byla věta o tom, že nemůžeme udělat z Evropy pevnost proti imigrantům

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2020 14:18:49 - Ing. Kateřina Konečná
Dobrý den. Tento dokument jsem podpořila proto že se zaměřuje na bývalé koloniálních velmoci jako je Francie a snaží se zefektivnit začleňování osob afrického původu do většinové společnosti.
Má sloužit jako prevence vzniku ghet a předcházet radikalizaci těchto osob.
Tento postup je momentálně naprosto zásadní pro větší bezpečnost v EU.
právě vyloučené lokality jsou totiž častým místem vzniku teroristických buněk a dalších nebezpečných sociálních jevů. Boj proti nim by měl být jednou z našich priorit.