Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2019 10:51:43 - Ter_mit

Dobrý den,pane Vystrčil.

Četl jsem si tady vaše odpovědi a v poslední odpovědi,jste vyzval občana at vám sdělí kdo nemá za co nakupovat. To jste vážně tak odtrženy od reality? Tak já vám prozradím kdo a ti co nechtějí pracovat to opravdu nejsou.Tak třeba moje sousedka je sama s 6 letou holčičkou,pracuje celý týden v četně vždy jedné soby nebo neděle v týdnu. Tedy nemá ani čas si odpočinout. Je vyučená prodavačka a čistý výdělek 14500kč z toho 550kč ji srazí za 50kč stravenky.Nájem 2+1 9860kč Opravdu se vám zdá normální,že v 21 století takto lidé co pracují 6 dní v týdnu přežívají?Myslíte si ,že je normální aby člověk život přežil a ne prožil se všemi kulturními zážitky? Vy by jste potřebovali všichni trošku přiškrtit penězovody aby jste se dostali do reality že?Jinak je vám známo ,že na pul plesnivé brambory v těch krásných západních obchodech stojí 30kč kg? Nebo cibule ,že stojí 35kč? Měli by jste se nad sebou už trošku zamyslet a ne jen vy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2019 15:04:22 - Miloš Vystrčil
Dobrý den. Prosím, nepřekrucujte mé odpovědi, raději si je ještě jednou přečtěte. Jinak nakupovat chodím, co kolik stojí vím velmi dobře. Nyní k tomu, co jsem slíbil. Ano souhlasím, pokud máte na mysli pracující samoživitelky s dětmi, jejich sociální zabezpečení je nedostatečné. Bohužel to často bývá spojeno s otcem, který neplní své povinnosti. V této věci, všechny legislativní návrhy, které situaci matek pracujících samoživitelek zlepšují, podporuji.
Miloš Vystrčil