RNDr. Pavel Poc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2019 14:00:47 - Loky

Proč musím volit starnu a proč jste v ČSSD?

Podle mě jste pracovitý a rád bych vás volil. To samé Sehnalová. Ale mámobrovský problém s tím dát hlas ČSSD, která se spolčila s ďáblem, a která podle mě už nemá co nabídnout. MPSV máte už několik let a stále jeunás větší bída než nazápad od nás. A víte třeba, že se teď řeší mimořádná schůze sněmovny, protože hrozí,že soiálníslužby v ČR úplně skolabují?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2019 9:27:39 - RNDr. Pavel Poc
Dobrý den, volební systém opravdu neovlivním. Jakkoli jsem straník, pokládal bych za lepší systém tzv. “Panašování”, kdy by si voliči mohli vybírat kandidáty napříč stranami. Nicméně v tomto případě myslím, že kandidátka ČSSD je dobrou volbou. Naši práci zjevně znáte. Pokud jde o MPSV, tak posle mého se Jana Maláčová opravdu snaží a snaží se i napravovat chyby z minulosti. Tak zvanou hrozbu kolapsu sociálního systému se pokud vím už podařilo zažehnat a mám trocu pocit, že to byla tak trochu předvolební akce vyvolaná uměle hejtmany za ANO. Tato koalice nás stojí a ještě bude stát mnoho. Ani mě se nelíbí, že jsme ve vládě s Babišem. Ale pokud to vedlo ke zrušení karenční doby, zvýšení minimální mzdy, zvýšení mateřské, tak to je cena, kterou jsem ochoten platit. Mějte každopádně fajn den a pokud nás budete chtít podpořit, bude to myslím pro Evropský parlament dobrá volba. S pozdravem Pavel Poc