Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2019 16:14:33 - bloom

Eurovolby v TV Nova

Dobrý den, všimli jste si diskuze nad výsledky Eurovoleb v TV Nova, speciálně pana Prouzu, který volnými slovy prohlásil se souhlasným přitakáváním Jourové nad výsledky: "pak tam budou sedět ještě dva zoufalci z SPD, kteří budou stát v rohu a nikdo se s nimi nebude bavit" Doporučuji shlédnout. Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2019 12:44:58 - Tomio Okamura
V tuto chvíli to vypadá, že naše frakce bude mít přes 50 poslanců a pokud by se spojili vlastenecké strany, včetně strany Brexit, pak máme přes sto a ať už se spojíme nebo nespojíme, tak strany které mají obdobný program a které budou i v jiných frakcích - třeba fides atd, pak je nás ke dvěma stům. Ten kout bude muset být sakra veliký a paní Jourová ho nepřehlédne. Je samozřejmě smutné, že do europarlamentu se ANO dostalo s naším programem, tedy s odporem k migraci a hlásání naší suverenity. Jsme zvědaví, co budou proto dělat ve frakci ALDE, která je promigrantská a jejím programem je rušení národních států. Pokud v této frakci budou a podpoří její program, pak se do europarlamentu dostali gigantickým podvodem a lhaním, nebo by měli jít do toho kouta k nám.