Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.06.2019 15:41:46 - eda rybák

Chápu to správně?

Poslanci KSČM si v pracovní době, zřejmě i za naše peníze jezdí na soukromé cesty, ale my nemáme právo vědět, kolik to stálo. Ale lidi, co nemají s veřejným životem nic slopečného, nemají žádnou významnou funkci, píšé třeba o zvířatech, budou muset podávat majetkové přiznání? Proč proboha? Ať ho zveřejní ti, co jsou placeni z veřejných peněz, ale proč takhle lidem lezete do soukromí? Kdo bude další? Učitelé? Lékaři?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2019 16:34:41 - Leo Luzar
Vůbec nerozumím vaši otázce? Kteří poslanci KSČM jezdí za vaše peníze na soukromé cesty? A jestli se vám jedná o majetková přiznání, tak ty musí podávat všichni funkcionáři a vlivové osoby placené z veřejných prostředků. A jestli se vám jedná o vyjádření Vojtěcha Filipa o novinářích tak pokud vím hovořil pouze o mediich placených také z veřejných peněz a to koncesionářských poplatků. Ale na podrobnosti se prosím zeptejte přímo pana Filipa se mnou tuto věc nekonzultoval. S pozdravem Leo Luzar