Ing. Milan Pour

  • ANO 2011
  • Milovice
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2019 13:33:08 - Verba

Vy máte jasno?

Mě zaráží jedno, a to jak mají všichni v ANO jasno, že je Babiš nevinný. Nikdo nemá sebemenší pochybnost. Nebo se pletu? Ono Babiš až skončí, bude mít vystaráno. Předpokládám, že tu ani nezůstane. Ale co vy? Je vidět, že ANO volí dost lidí, ale dost jím opovrhuje. Možná spoléháte na to, že vás nikdo moc nezná, ale před svým svědomím nikdo neuteče. A argument, že se máme dobře jako nikdy je podle mě mimo. Podle mě jsou nejdůležitější morální zásady. Zloděj se má také dobře, protože si nakradl. A i když by věci co nakradl rozdal, nedělá to z něj dobroděje ani ho to neomlouvá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.06.2019 8:20:00 - Ing. Milan Pour
 Děkuji za dotaz. Nemůžu hovořit za všechny poslance ANO, i když uvádíte, že všichni mají v ANO jasno. Sdělím Vám svůj názor. V kauze Čapí hnízdo ctím u A.Babiše presumpci neviny. V současné době je obviněný  a čeká se, zda bude obžalovaný. 

Předběžné závěry Evropské komise, které jsou psány v anglickém jazyce, a které se týkají údajně střetu zájmů premiéra A.Babiše  jsem nečetl. Zatím mám informace k této věci z médií a samozřejmě z poslanecké sněmovny od členů vlády včetně premiéra. Počkám si na překlad do českého jazyka, vyjádření úředníků z ministerstev a samozřejmě na finální závěry Evropské komise, které budou následovat. Na základě seznámení se s těmito  komplexními podklady určitě  přijmu k tomu své stanovisko.

Představa většiny demonstrujících, že odstraněním premiéra A.Babiše a ministryně spravedlnosti M. Benešové, že všechno bude opět v pořádku,  je naivní a lichá. Tito lidé si asi neuvědomují, že jsou nástrojem skutečného politického boje. Rozhodně nyní nevidím ohrožení nezávislosti justice, i když načasování změny výměny ministra spravedlnosti se jeví mnohým lidem přinejmenším jako diskutabilní. Vždyt´ tady máme řadu pojistek např. senát, ústavní soud apod. Nastala paradoxní situace, když politici tradičních stran svými chybami v minulosti vlastně A. Babiše stvořili a nyní proti němu protestují na náměstích.