Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2019 8:55:09 - Marie rar

Dvojí metr...

Pane poslanče, jaký post by jste si pro sebe představoval ve vládě Vy? Vystudoval jste střední chemickou průmyslovku, to znamená,že jste se vzděláním na úrovni pana Šmardy. (maturita na gymnáziu)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.07.2019 12:55:00 - Tomio Okamura
 Dobrý den, studoval jsem i vysokou školu, ale pravda neukončil jsem ji a poté jsem budoval o nuly soukromý mezinárodní byznys. Nemám ministerské ambice, vidím kolem sebe dost skvělých a v jednotlivých oborech kvalifikovanějších lidí než jsem já, ale pokud jde o vzdělání, největší chyba a hloupost je, soudit lidi podle titulu. Popravdě řečeno nejúspěšnější a nejideálnější lidé planety obvykle neměli titul. Nikola Tesla měl jeden semestr vysoké školy a Edison nedodělal ani základní školu.  
Asi nejrespektovanější český ministr kultury Pavel Dostál neměl ani tu maturitu. Vzdělání a inteligence se neměří podle vysvědčení, ale podle skutečných vědomostí a schopností je využít.