Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2019 12:13:26 - Sejmon

ANO

Vy si myslíte, že je ANO pravicovou nebo středopravicovou stranou, že preferejuete středopravicovou koalici, aby ANO nemuselo tolik ustupovat? Mě přijde, že dost levicově populistických návrhů, jako třeba jízdné zdrama jste prosadili vy nebo ne? A myslíte, že máte podporu u středopravicových voličů? Podle mě se z vás za ty roky stala jasně levicová strana

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2019 10:17:03 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

nikdy jsem neříkal, že je hnutí ANO pravicové nebo levicové. Vždycky jsem říkal, že já jsem pravicově smýšlející člověk. Vždycky se na svět budu dívat z pravicového úhlu pohledu. Jsem liberálně uvažující ekonom, který chce, aby byly co nejnižší daně. Myslím si, že levicové koncepty kontroly, nařizování, pokuty, vysoké daně, byrokracie atd. povedou k tomu, že ti schopní podnikatelé jsou demotivování cokoliv vytvářet. Možná máte pravdu, že se některými rozhodnutími hnutí Ano posouvá do leva, to je možné. Sám jsem se v tomto nezměnil a v poslanecké sněmovně při hlasování u jednotlivých zákonu hlasuji podle sebe a snažím se být konzistentní.

Patrik Nacher