Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.08.2019 14:32:26 - Sju

pražská koalice

Vy byste podpořili koalici TOP 09+ODS? A kdo by byl v takové koalici primátor? Protože třeba vy, Pospíšil nebo Svoboda jste i poslanci a podle mě nejde dělat obojí.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2019 10:16:31 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji Vám za dotaz. Současná aktivistická politika kolegů Pirátů, tak jak jí předvádějí na Magistrátu, se dlouhodobě nedá udržet. Je potřeba, aby za své kroky převzali zodpovědnost, začali konečně rozhodovat. Měli by umět snést kritiku za svá rozhodnutí. Taková je politika. Představitel města by se neměl stále vůči něčemu vymezovat, už vůbec ne proti městu. Na venek to vyvolává dojem, že je tam nějaký problém. Jakákoliv varianta, kde nebudou aktivističtí politici, bude pro Prahu lepší. Kdo by byl primátor, je druhá věc. Já tyto ambice nemám. Určitě bych nikdy nekumuloval funkce. V době, kdy jsem byl zvolen poslancem, jsem se vzdal postu předsedy Výboru pro výchovu a vzdělávání ZHMP. Máte pravdu, že není možné být současně poslancem a primátorem.

Patrik Nacher