Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.

  • Plzeňský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2012 14:17:10 - cvrček ála

Problematika metylalkoholu se objevila až nyní

Paní poslankyně, i vy jste přesvědčena, že vláda mohla postupovat razantněji a zakázat už dříve ve stáncích prodej alkoholu, aby se snížilo riziko výskytu. nemyslíte si, že toto opatření ale stejně nepomůže? Podpultovky a černý trh bude pořád. nemělo by se spíše více zaměřit na kontroly? A pokud už jste u kritiky pozdních opatření, proč jste nějaká nepřijaly, když jste byly ve vládě Vy. Současná vláda má mnoho chyb, ale chápu, že v době krize se snažila řešit jiné věci. vy jste vládli v době ekonomického růstu a stejně jste se tím nezabývali. Nebo nyní, proč jste nějaký návrh nepředložili jako opozice?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.11.2012 9:57:30 - Doc. MUDr. Milada Emmerová, CSc.
Problematika metylalkoholu se objevila až nyní, tj. v září 2012. Nikdy předtím nešlo o zásadní téma. Spíše šlo o obavy výskytu metylakoholu v domácích pálenkách, ale tato výroba je potlačena, takže ani v těchto situacích se tento problém nevyskytoval. V naší současnosti, kdy vítězí peníze nad veškerou morálkou u určitých skupin lidí, jde vysloveně o kriminální počínání. Nepřipouštím ani neznalost, poněvadž tu v naší době potlačuje přístup na internet....