Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2019 10:40:15 - Miro MOODS

"PŘÁTELÉ, PLATY BUDOU"

Pane Hamáčku,
Na Seznam.cz je článek o tom jak se ČSSD zachránila a mj.zachránila celou ČR od nástupu SPD do Vlády ČR.Dále o restruktualizaci financí v ČSSD.A také o tom jak Vám vyschly sponzorské dary, na rozdíl od jiných stran.
Vaše odpověď :Podle mě naopak neplatí argument, že jsme ve vládě proto, abychom se na tom finančně zahojili a odvrátili nějaké ekonomické problémy.
V pátek jsme projednávali restrukturalizaci našich finančních závazků v důsledku rozhodnutí Nejvyššího soudu v kauze Altner. A to tak, aby se strana dostala co nejrychleji z finančních problémů. Jsem přesvědčen, že se to podaří.
Pane Hamáčku, je ta Vaše kouzelná restruktualitace postavena mimo jiné tak, že zaměstnáváte lidi z ČSSD na ministerstvech a úřadech? Je pravda, že Petříček jich zaměstnal cca 150? Víte jako částku na odvodech pro stát vyprodukuje 150 pracujících, kteří vytvářejí hodnoty? Myslíte si, že chceme živit ty vaše "přátele" ze sekretariátu? Máte pocit, že chceme zachraňovat ČSSD?

M.MOODS

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.