Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.09.2019 9:45:53 - EvaH.

ČT

Dobrý den. To si opravdu myslíte, že ve zprávě o hospodaření něco objevíte? To snad ne. Je potřeba důkladný audit aby se musely vyložit i smlouvy. Jinak je to vážně k smíchu. I když proč se zmensule fond vytvořený předchozím ředitelem a na co je čerpan s předložením ale vždy dokumentace. A k abolici. Zeman ví proč to řekl. Ví dobře, že NSZ je alibista, ten tlak médií a demobloku, že na něj spoléhají je jasný tlak na to aby rozhodl o zrušení tr. st. A doporučil dal šetřit nebo soud. Ten by trval 5-10 let a opět jen demonstrace, osocovani a dál program antibabiš a antizeman.To je to co prezident nechce a již by považoval za politiku. To bylo od počátku jen to prezident před pravomocnym zastavením neřekl - logicky. Teď může.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.10.2019 14:12:48 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

ono to není černobílé. My to musíme kritizovat na základě výroční zprávy o hospodaření za rok 2016, 2017. Nemůžeme vycházet z jiných čísel. Jakmile budu připravovat zprávu za rok 2018, tak si vyžádám hlubší podklady a budu se tím zabývat hlouběji, protože se jedná o aktuální rok, který patří na jednání osmého volebního období, do kterého jsem byl zvolen. Chci jako člen volebního výboru důkladně studovat zprávu a z tohoto pohledu kontrolovat činnost rady ČT. Je nutné toto provádět v aktuálním roce nikoliv několik let zpětně.

Patrik Nacher