Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.10.2019 19:38:55 - otajar

Povinnost strpění migrantů bez uděleného azylu a to včetně zločinců

Vážený pane poslanče, co podnikne SPD ve věci novely azylového zákona, předkládaného ministerstvem vnitra, kde je implementováno skandální rozhodnutí Evropského soudu, nařizujícímu strpět na území členského státu migranty bez uděleného azylu a to včetně zločinců? Je neuvěřitelné zdůvodnění, že jim hrozí nebezpečí v zemi jejich původu, a proto nemohou být deportováni, čímž stavějí jejich práva nad práva původních obyvatel, pro které se bezpečnostní situace naopak zhorší. Představa, že zde musíme strpět zločince je tristní a pro normálně uvažující lidi neakceptovatelná. Naše vláda, jmenovitě ministerstvo vnitro, má v prvé řadě hájit bezpečnost obyvatel České republiky. Tedy odmítnout tupou implementaci, a to i za cenu konfliktu s nadnárodními orgány v Bruselu. Děkuji předem za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.10.2019 17:45:57 - Mgr. Jiří Kobza
 Dobrý den,děkuji za dotaz. Jakékoliv nařízení a direktivy ze strany EU , která mají za cíl vnuceně "přesídlit" imigranty do stř.Evropy jsou pro nás nepřijatelná. Rovněž jsou pro nás nepřijatelná opatření, zabraňující repatriací trestně stíhaných imigrantů za zločin, které spáchali. Režim strpění, tento výmysl EU, dosud není součástí našeho právního systému a my uděláme vše, co bude v našich silách, aby se tomu tak nestalo.J.Kobza