Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.10.2019 16:59:24 - Bezecny53

Pane Nachere

rád bych věděl co s ČT poslanci ANO udělají. Je evidentní, že neplní své poslání v souladu se zákony. Je nevyvážená, protěžuje určité politické strany a názory. Jiné naopak dehonestuje anebo je vytlačila z veřejného prostoru prezentovaného ČT. Kdo má smysl pro fair-play, tak to jasně vidí. Otázka kontroly je jasná, nikdo ji řádně nekontroluje. Hospodaří s našimi prostředky. Co s tím ANO udělá? Pro mne je tato otázka zásadní a budu se podle výsledku rozhodovat ve volbách, myslím, že nebudu sám. Politiky, kteří se bojí ČT, země nepotřebuje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.10.2019 14:11:30 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

já jsem poslední, kdo by chránil Českou televizi. Když jsem byl v Událostech komentářích s panem primátorem Hřibem, tak zcela očividně mě paní moderátorka skákala do řeči, testovala mě. Byl jsem tam jako opoziční zastupitel, který nastavuje zrcadlo, nikoliv předkladatel řešení. Nemám deset poradců jako pan primátor. Nejsem obhájce ČT, že bych za to měl od nich na růžích ustláno na Kavčích horách. Na druhou stranu v případě, že v tom budu šlapat jako slon v porcelánu, tak se celá kritika obrátí proti mně, respektive proti nám. Jsem kritikem, který jde po číslech, po podstatě věci nikoliv po povrchních konfliktech.

Patrik Nacher