Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2019 13:54:01 - marisimova

Proč odevzdáváme miliardové zisky vodohospodářských firem do zahraničí, když navíc je voda strategická surovina, kterou si všechny státy kontrolují ?

Pane poslanče, nemělo by dojít k prošetření a případným žalobám pro korupci či úmyslné poškození akcionářů či státu ve věci převádění zisků za vodné a stočné ve většině vodohospodářských firem v ČR do zahraničí? Poslanecká sněmovna ČR i většina těch, kteří si říkají novináři se dlouhé měsíce věnují kauze Čapí hnízdo a podobným nesmyslům zaviněných špatnou dotační koncepcí EU,kde se řeší dotační miliony, ale o to kde mízí miliardy za českou vodu do zahraničí díky podezřelým, samozřejmě neodvolatelným smlouvám se nikdo nezajímá. To je u nás samozřejmost investovat za minimální nájem od Francouzských ,či Rakouských firem do rozpadajícího se vodovodního potrubí a kanalizací a peníze za prodanou vodu poslušně odvádět vychytralým západním kapitalistům?? Navíc našim tehdejším většinou komunálním politikům a úředníkům, kteří podepsali podezřelé miliardové smlouvy za akcionáře se samozřejmě nic nestane ani se po tom proč se tak stalo a co je vedlo k podpisu, případně odhlasování nikdo nepídil.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.