Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2019 20:30:34 - rodic

Pane Nachere

Chtěla bych znát názor vaší strany na předsudečnou nenávist propagovanou panem Hamáčkem.Mám se ve své zemi začít bát o sebe,své dcery a vnučky? Všichni přece víme,co se děje v okolních zemích. Proč se zvyšuje počet zahalených muslimek kolem nás? Proč jsou návrhy pro občanské průkazy dětí už od šesti let,je to příprava pro dětské nevěsty? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2019 11:49:32 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

já nemůžu mluvit za stranu. Řeknu svůj názor. Nerozumím kampani ohledně předsudečné nenávisti. Tomuto tématu se věnuji ve své knize Šílenosti doby korektní, že ta nenávist hraničí se svobodou slova. Je potřeba abyste svůj dotaz směřoval těm, kteří postupně utahují šrouby a vždycky to vysvětlí bojem proti nenávisti. Je potřeba informovat o dění u nás i v zahraničí. Ve veřejném prostoru by měly být pravdivé informace o imigrační krizi. Mě se na jedné straně nelíbí strašení lidí ale taky se mi nelíbí podceňování případných hrozeb, tím, že se některé skutečnosti zamlčují. Oba dva póly jsou špatně, je potřeba o tom debatovat. Zásadně nesouhlasím s cenzurováním příspěvků, které nejsou nenávistné, nevybízejí k násilí třeba na sociálních sítích. Dotaz ohledně průkazů pro děti od šesti let je na Ministerstvo vnitra. Sám jsem se tomuto nápadu divil.

Patrik Nacher