Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.11.2019 9:34:41 - já Stanislav

Je ANO socialistickou stranou?

Myslel jsem si opak, ale zřejmě jsem byl vedle, jak ta jedle. Minimálně podle Schillerové, musíte od nás vybrat více na daních, aby bylo co rozdělovat - podle ní se nám peníze vrátí. Myslíte si, že jsme natolik nesvéprávní a hlupí že si o svých penězích nedokážeme sami rozhodnout nejlépe?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.01.2020 12:51:02 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji Vám za dotaz. Já to budu hodnotit podle sebe. Já se považuji za pravicového liberálně konzervativního člověka, který je konzistentní ve svých postojích. Hnutí ANO je názorově velmi široké. Poslanců je ve sněmovně 78, takže je jasné, že názoru je tam několik. Když poslouchám některé kolegy, tak mám pocit, že jsou názorově založeni stejně pravicově, jako já. Jiní kolegové názorově směřují víc doleva. Díky tomu ANO oslovuje tak širokou veřejnost. Jako poslanec mohu mluvit jen sám za sebe. Nejsem předseda strany, abych hodnotil stranu jako celek. Já v tomto dělám maximum svými návrhy, hlasováním a vystupováním v médiích.

Patrik Nacher