Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2019 10:57:18 - Patriot.st

TV

Dobrý den, pane Okamuro. V posledních měsících si při sledování večerních zpráv připadám, jako bych sledoval pouze "černou kroniku". A je jedno, jestli jde o ČT1, PRIMU, nebo NOVU. Vím kolik je na cestách mrtvých, zraněných, škod na vozidlech nebo vlacích, ale informace o dní ve světě jen silně sporadicky. Myslíte, že je to jev přechodný, nebo jde o nový trend Bruselských přisluhovačů? Nebýt internetu, tak nevíme nic o dění v jiných částech světa, krom ČR. Dá se s tím něco dělat? Jako prostý občan nejspíš nemám šanci cokoli změnit. Mohu jen vhodit lístek do urny při volbách. Toto není demokracie, toto je větší žalář než za minulého režimu. K.S.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2019 14:59:42 - Tomio Okamura
Dobrý den, černá kronika v TV moc nesouvisí s Bruselem, ale obecně s bulvarizací médií, která v honbě za sledovaností prokládají seriózní zprávy vším o čem si myslí, že by lidi přitáhlo, bez ohledu na informační hodnotu. Pokud jde o demokracii, usilujeme například o přímou volbu ředitele České televize, což by znamenalo menší vliv na politiky a politiků na vedení ČT a větší snahu být skutečně veřejnosprávní a objektivní.