Ing. Patrik Nacher

  • ANO 2011
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2019 10:35:23 - Kamenáč Bill Csc.

Vaše účast v pořadu Máte slovo na ČT na téma "politická korektnost"

Dobrý den. Ve čtvrtek 5. 12. jsem sledoval pořad Máte slovo. Tedy ani ne kvůli tomu, že bych byl pravidelným divákem, ale zaujalo mě téma. Z pořadu jsem byl znechucen stejně, jako drtivá většina těch, kteří psali své příspěvky na facebookový profil tohoto pořadu. Vy a prof. Tomský jste se prakticky nedostali k vysvětlení podstaty politické korektnosti, paní Jílková Vám neustále skákala do řeči a nechtěla , abyste rozvinuli jakoukoliv vlastní myšlenku. To by nebylo tak nejhorší, ale ona se Vás snažila vmanipulovat do postavení těch, kterým nevadí např. sexuální obtěžování žen. Prakticky se zastávala jedné strany a nepůsobila jako moderátorka, ale jako Vaše oponentka. Jediným světlým pozitivem na této diskuzi byly názory diváků, plynoucí po spodní liště obrazovky, které zcela nekorektně nazývaly věci pravými jmény. Bohužel tyto praktiky, které tam užívala, nejsou jen doménou tohoto pořadu, ale i všech diskuzních pořadů ČT. Kdy už s neobjektivitou v ČT něco jako poslanci uděláte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.01.2020 12:51:59 - Ing. Patrik Nacher
Dobrý den,

děkuji Vám za podnět. Teprve teď od Vás jsem se dozvěděl, jaké byly názory na liště, která ve studiu není vidět. Zpětně mě to moc těší. Přesilovka ve studiu mi ani nevadila, protože když je člověk v oslabení, tak je to nepřímý důkaz toho, že má pravdu (hájí něco, co je správné). Špatný pocit z debaty jsem neměl, protože si myslím, že jsem na straně zdravého selského rozumu. Druhá strana se tam hezky odhalila, protože neumí hájit přepjatou politickou hyperkorektnost. Zamotávali se do věcí, které nebyly tématem diskuse.

Ještě jednou Vám děkuji.

Patrik Nacher