Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.12.2019 15:03:27 - Kamenáč Bill Csc.

Britové se rozhodli tak, jak se rozhodli a já jejich rozhodnutí respektuji. Myslím si, že oni dobře pochopili,

že současná bolševická Evropská unie není to samé, kam státy vstupovaly před deseti, dvaceti či více lety. Socialistická EU se stala molochem, který by jen přikazoval, zakazoval, cenzuroval, reguloval, dotoval, zaváděl stále nové a nové neomarxistické ideologie (genderismus, inkluzi, multikulturismus, klimaalarmismus) a svou levicovou politikou vedl EU k budoucí nekonkurenceschopnosti a bídě. Myslím, že se jedná o zdvižený prst. Jestli bude EU pokračovat ve své eurokomunistické ideologii, která nás vede tam, kde už jsme před třiceti lety byli, pak se dříve či později rozpadne úplně. Proto mě překvapil Váš stranický kolega Jurečka, který se kriticky vyhradil proti premiéru Johnsonovi, aniž ještě ostřejší kritiku nepoužil proti jeho soupeři komunistovi Corbynovi, který vystupoval jako nositel šílených levicových experimentů a antisemita. Jaký má KDU-ČSL postoj vůči současné situaci ve Velké Británii a vůči jejímu rozhodnutí konečně dojít k Brexitu? Jsou všichni členové vedení zajedno?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2019 19:52:00 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,já osobně samozřejmě z britského odchodu radost nemám a stejně to vnímá i KDU-ČSL jako celek. Když už k tomu ale má dojít, je třeba, aby odchod proběhl spořádaně a aby EU a Británie spolu dokázaly i nadále dobře vycházet a spolupracovat. Určitě máte pravdu v tom, že názory vůdce Labouristů jsou opravdu za hranou a měly by v lidech budit znepokojení
S pozdravemTomáš Zdechovský