Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.12.2019 9:29:04 - Damph

Proč jste podpořil ekonomickou migraci z Afriky do Evropy?

Proč tvrdíte že jste pouze pro přijímání válečných uprchlíků, když jste podpořil paní Ursulu, která podporuje ekonomickou migraci do Evropy: "Experti však upozorňují, že nejde jen o to přislíbit peníze, ale také přizpůsobit rozvojové programy místní realitě, aby skutečně fungovaly. Snaha omezit migraci by podle nich měla být spojena s nabídkou legálních pracovních míst v Evropě pro obyvatele afrických zemí."https://eurozpravy.cz/zahranicni/eu/tretim-zemim-se-ma-vic-pomahat-von-der-leyenova-pojede-na-svou-prvni-mimounijni-cestu-do-afriky.b9e9888c/. Proč jste podpořil kandidáta o kterém se vědělo že je promigrační?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.12.2019 16:02:21 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane Černochu,opravdový problém představuje nelegální imigrace a jinak svůj postoj k Ursule von der Leyenové jsem vysvětloval už dříve např. zde: https://echo24.cz/a/Smiw9/zdechovsky-donutime-von-der-leyenovou-k-reforme-nove-komisare-budeme-drtitS pozdravemTomáš Zdechovský