Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.12.2019 12:04:39 - Miro MOODS

Odpověď na Vaši otázku....CO SI O TOM MYSLÍM JÁ

Dobrý den, myslím si, že by jste se měl chovat slušně a netitulovat mne blbem. Moje pochybnost o Vašem psychickém zdraví je na místě, chováte se jako smyslu zbavený. Pane už ta Vaše odpověď na můj dotaz vypovídá mnohé. Plivete kolem sebe vulgarity, urážíte lidi, kteří kritizují vaše chování a poklesky. Na druhou stranu jste asi jediný člen ODS, který se chová bez zábran a přetvářky a tím také ve skutečnosti zosobňujete skutečný stav strany ve které jste členem. Nejde pominout Váš úřad starosty, který reprezentujete jako ,,demokrat a politik". Díky Vám se v diskuzích stále více objevuje názor o skutečném stavu ODS.
Ohrazujete se , že děláte politiku jen v Řeporyjích.....ale ostudu celé republice.
Je mi Vás líto, jste plný žlučovitosti, vzteku a útočnosti, přeji štěstí a odpouštím Vám.
Nakonec....Karma je zdarma.
M.MOODS

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.01.2020 18:21:33 - Pavel Novotný, DiS.
 Já to jenom hraju, vzteku fakt plný nejsem.Proč mě ODS nepožádá, ať vystoupím? Okamžitě bych poslechl. Vy na to podle mě přijdete a pak se zamyslíte. Asi jste mi dal blbou otázku, když jsem vás tituloval blbem.Jsem psychicky zcela zdráv, nadprůmerně intelignentí, rozhoduji se chladnokrevně a mám správně nastavený hodnotový žebříček. Ten soudně znalecký psychiatrický posudek má desítky stran, vyžádala si ho policie a byl jsem tam dva dny. Četli to u soudu. Jak si to vysvětlujete. (já vám nemůžu napsat, že mám doložitelně (natřikrát) IQ 128, škoda.Ostuda republiky je Zeman. Až budu prezident, budu jako Havel:-)Jsi blb. Sorryjako