Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.01.2020 16:20:10 - VolicPravicak

Výzkumy

Pane předsedo, jen jsem se Vás chtěl zeptat, jak si vysvětlujete, že státní CVVM Vám dá jen 4,5 procenta, zatímco seriózní agentury jako STEM anebo online Phoenix téměř jednou tolik? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.01.2020 14:07:23 - Tomio Okamura
 Dobrý den, dobrá otázka, ale bohužel na špatné adrese, zeptejte se prosím agentur a já sám budu zvědavý co Vám odpoví. Zatím to- řešíme tak, že průzkumy nesledujeme a za jediný relevantní průzkum považujeme volby, které samozřejmě tyhle podvodné a zaplacené průzkumy vyvrátí. Pokud jde o důvody jsou jasné, je třeba dát nějaké hlasy nově vzniklé Trikoloře, která má za sebou zjevně miliardářské partnery - pana exprezidenta a můžou si proto dovolit platit na rozdíl od nás. Je třeba lidem ukázat, že Trikolora má nějakou podporu, aby se stala relevantní volitelnou stranou a nejde to dělat jinak než ubírat nám, protože se jevíme jako konkurent Trikolory, což je nesmysl, protože Trikolora je antisociální strana, která odmítá přímou demokracii, odmítá minimální mzdu atd. a stojí za ní lidé, kteří se podíleli na masivním rozkradení republiky nebo za nemorální amnestií pro podvodníky a tuneláře, takže pro naše voliče je díky bohu absolutně nevolitelná.