Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.01.2020 15:59:13 - Tomáš Velký 1

Počítání homosexuálních politiků v KDU ČSL

Dle článků na iDnesu a Aktuálně.cz jste uvedl, že ve středně vrcholové politické má Vaše strana 22 gayů a leseb. Nemyslíte si, že uvádět jakákoliv čísla v tomto ohledu je prozíravé? Dále se v článcích píše, že je třeba eliminovat členy, kteří o homosexuálech říkají, že jsou například nemocní. Abych pravdu, takové lidi neznám. Panuje však obecný názor, že pokud se člověk jako homosexuál nenarodil a ve svém promiskuitním životě se k této praktice dal, protože už neví, co roupama dělat a chce zkusit "všechno", tak se jedná o hřích. Proč si myslíte, že není správné neustále omílat kritiku pochodu Prague Pride? Vždyť se tam dějí obscénosti, jsou tam vidět nazí lidé, ultralevicová hesla, uráží se tam církev i papež. Tato akce je všemožně propagována a financována, má podporu pražského magistrátu i České televize, jdou na ni finance z daní. Jak mi říkají moji přátelé z řad homosexuálů, slušný homosexuál na Prague Pride nechodí a za své "kolegy se stydí."

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2020 7:00:00 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,v rozhovoru jsem chtěl pouze ukázat, že strana je otevřená i lidem s menšinovou sexuální orientací. Jinak důvod, proč si nemyslím, že je dobré neustále omílat kritiku PP spočívá v tom, že se jedná pouze o akci minoritní skupinky lidí, tj. vcelku okrajovou záležitost.S pozdravemTomáš Zdechovský