JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2020 14:09:00 - Zubr

K proč?

Děkuji za odpověď, která mně naprosto nic nevysvětlila. Vdobě, kdy PČR není schopna uchránit organizovanou bandou vykrádané domy, píšete: „Domobrany a jiné spolky mají sdružovat lidi s cílem, který není v rozporu s Ústavou ČR a jejími zákony.“  A předkládáte zákon, který doteď tolerovanou domobranu staví do role ozbrojené skupiny, která je státu nebezpečná.
Stát, přitom není schopen ochránit občany, před nelegálními strukturami, organizovaným zločinem a už vůbec nebude schopen kontrolovat imigranty, které se chystáte přijmout, natož pak ty, kteří přijdou ilegálně a už se jich nebudeme moci nikdy zbavit, naopak budeme je muset platit lépe, než vlastní občany. Že vám není hanby, tohle dělat. P.S. Přečetl jsem si pojem ideologie, a co vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2020 20:00:16 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý večer,omlouvám se, ale nemohu za to, že jste zaslepen a nedokážete logicky uvažovat. Naši debatu na toto téma považuji za ukončenou.