Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.01.2020 12:26:14 - thomask

Opet DOMOBRANA

Vážený pane Okamuro,Nedávno jsem se Vás ptal,proč jsou členové SPD spoluautory vlastizrádného zákona o domobraně.Odpovědi se mi dostalo,nicméně jsem se rovněž dozvěděl,jak je tento zákon vymyšlen po právní stránce.Prakticky zakazuje jakékoliv seskupení lidí,kteří mají společný cíl,ať už se jedná o bránění státní hranice,obce,spoluobčanů,majetku atd.To je přece ta tzv. společná ideologie.Naše Národní domobrana byla rozpuštěna na základě zákona,který má na svědomí SPD spolu s vlastizrádci.A to,že slovo "domobrana" není uvedeno doslovně na výkladu zákona nic nemění.
A tak se ptám: proč se SPD spolčilo se zrádci,kteří chtějí nejen odzbrojit náš národ,ale i zabránit vzniku skupin,které by chránily spoluobčany,majetek,hranice??? Ztratíte voliče,kterým nechybí vlastenectví a spoléhali na SPD,jako jedinou stranu,která je schopna konkurovat té špíně a má potenciál strhnout více lidí.Děkuji za odpověď. T.K.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2020 8:55:15 - Tomio Okamura
Dobrý den, to co píšete naštěstí není pravda. Žádný zákon nezakazuje sdružování občanů za účelem obrany majetku a žádná organizace nebyla rozpuštěna, tedy na základě rozhodnutí soudu, který by nějak použil nový zákon. Pokud tvrdíte, že vaše organizace byla rozpuštěna, pak se ptejte proč, pokud je to pravda, pak jedině, že se dobrovolně rozpustila sama, ale zcela určitě ji k tomu nenutil stát ani zákon. Hloupé je, že polopravdy, které lidé o zákoně šíří poškozují ty, kdo stojí na straně občanů, kteří chtějí aktivně své domovy a zemi hájit.