ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.09.2012 12:34:32 - Valentin Kusák

AntiMešita o.s. : Prosím- pro kompetentní - mafie ?(!)

Prosím o přiělení dále opsaného kompetentním lidem ve vládě. Pokud náhodou někoho zaujme, budu rád poskytovat alí informace. Stači mi napsat na valentinkusak@seznam.cz.
Sága Kusákova – jak to bylo v roku 1992.

Je zajímavé popisovat situaci, která se odehrála před 20 lety a která měla svůj odraz v životě jistě mnoha lidí napříč společnosti v tehdejší ještě nerozdělené Česko – slovenské republice. Základem je dát si pozor, abyste někým nebyli označeni za blázna, který si vše vymyslel a který má tyto věci jen ve svých bludných představách. Proto jsem se v tomto základním provedení popisu části roku 1992 soustředil jen na konstatování faktů – různých schůzek, jasných událostí, které se dají jednoznačně prokázat.

Nyní již k popisu roku 1992 :

Sága Kusákova - Jak to bylo v roce 1992 , kapitola I. :

Pracoval jsem jako manažer rozvoje Fakulty informatiky na PF HK. Vedoucím byl ing. Jiří Pavlíček (důvěrně Jirka) s oficiálním záznamem v Cibulkových seznamech i v seznamech MV ČR vzhledem k expozituře StB HK (stejné záznamy má na expozituře Stb HK i Jirkův otec). Celá katedra byla zpravodajská. Jirka měl zájem spolknout mou rozehranou spolupráci s Francií. Na PF HK jsem pracoval cca od července 1992. V září 1992 jsem domluvil setkání se zástupcem Francie v ČR v té době, s pane le Ruyét. Domluvil jsem i setkání mezi ním a tehdejším primátorem. Faxovou komunikaci ohledně setkání s le Ruyét jsem vedl z Magistrátu HK. Schůzka byla domluvena, měl jsem se sejít s le Ruyét mezi čtyřma očima na PF HK. Před tím byl le Ruyét u primátora. Za to, že jsem dovolil, aby le Ruyét dal setkání i s primátorem, jsem od primátora dostal jmenování, že jsem se stal zástupcem Východočeského kraje (tenkrát tento ještě existoval) pro spolupráci s Francií.
V daný den jsem na PF HK na le Ruyét čekal, když nepřijel, jel jsem domů. Když jsem přijel domů, volal mi Pavlíček, že je le Ryuét na PF HK. Podivil jsem se, že se tam motá Pavlíček, zavolal jsem si taxi a jel jsem do HK, do PF HK. V místnosti na katedře byli Pavlíček a le Ruyét. Pavlíček dělal ramena. Já anglicky neumím. Ale dal jsem dohromady větu a dal jsem le Ruyét mé jmenování od primátora. Jmenování jsem položil na stůl před le Ruyét. Pavlíček se pro jmenování natáhl, přečetl si ho a nonšalantním pohybem hodil mé jmenování za sebe na zem. Le Ruyét však Pavlíčka požádal, aby mu mé jmenování dal. Pavlíček se sehnul, podání zvedl a dal je le Ruyét. Naše společné setkání skončilo. Jo, celý den pršelo.

Následuje popis ještě dalších událostí :

Sága Kusákova - Jak to bylo v roce 1992 , kapitola II.

V březnu 1992 jsem obdržel od exprimátora HK pozvánku na prezentaci francouzů v Brně. Zaujal jsem francouze, pozvali mne na uzavřený večírek, kde jsem se seznámil s Červenou z NIS. V Praze mne zavedla na ministerstvo, kde mi vedoucí nabídl 300 000 Kč. V Brně jsem zahájil spolupráci s PCM. Nabídli mi o dva měsíce později písemně dopisem z Francie 10% za kontakt, 15% za účast na jednání, 20% za samostatné uzavření smlouvy. Poslali mi spoustu materiálů. Poslali mi za další měsíc dopis s úvodem „Monsineur Director……“. Z EBRD jsem v té době po mém dopise jim obdržel přípis na hlavičkovém papíře s razítky a podpisem se sdělením, že EBRD bude financovat mé projekty v ČR. Zařizovalo i PCM. Na jaře jsem byl pozván na prezentaci KPMG. Přístav. Nazpět mne vezl exprimátor Pardubic. Seznámil jsem se na prezentaci KPMG se zajímavými lidmi (dvěma).
Proběhla komunikace s představitelkou bankovního sektoru z Francie a mnou ohledně jejich (francouzů) vstupu na bankovní trh do ČR.

A konečně prozatím poslední díl z části roku 1992 :

Kusákova sága – Jak to bylo v roce 1992, kapitola III.

V 1992 na podzim vytvořen SMFV. O SMFV měli zájem z počítačové firmy v bývalé Bavlně v HK. Proběhlo jednání.
Byl jsem v 1992 v Praze na setkání českého „zemědělce“ se zahraničím.
Ministr žp Rakouska mi v 1992 poslal dokumentaci k ožp-ovzduší. Byl vypracován český program. Z ministerstva žp v Německu mi poslali materiály na ožp-voda.
Podporoval jsem spolupráci českých firem a podnikatelů s Francií. Jednání s H.Komorou v HK (Východočeského kraje) a H.Komorou v Pcích (teprve vznikala). Za rok v březnu 1993 jsem na další prezentaci Francouzů v Brně předal zástupci PCM všechny materiály ohledně spolupráce českých firem a podnikatelů s Francií. PCM mi psalo zpět. Byl jsem fyzicky napaden.
V HK jsem jednal se zástupci H.Komory. Jirka chtěl se mnou do Prahy. Nejel jsem. Po návratu mi Jirka nabízel dovoz vína a rybářských prutů. Jirka chtěl prosadit jeho manželku, aby dělala zástěny pro prezentaci francouzů v HK v Aldisu. Byla připravována prezentace francouzů v HK. Jirka neměl důvěru představitelů HK. Jednal jsem apriori s exředitelem H. Komory v HK.
Nabízeli (exprimátor) mi v 1992 setkání s tehdejším premiérem Klausem, který měl přijet do HK.

Sága Kusákova, Jak to bylo v roce 1992 -Kapitola IV.

Pracoval jsem jako asák na Univerzitě Pardubice. Po započetí spolupráce s PCM/francouzi na jaře 1992 jsem byl věčně na cestách a jednáních a práci asáka jsem nestíhal. V létě 1992 jsem na Univerzitě Pce skončil. V Pardubicích se mi snažil plést bývalý vůdce marxismu leninismu před rokem 1989. Na jaře 1992 jsem byl v HK na PF HK - Jirka mne lanařil, abych přešel z Pcí, na místo manažera Fakulty informatiky.
Skončení práce na Univerzitě Pce 1992, informování o tomto ekonomického představitele Magistrátu Pce. O půlnoci mi volala představitelka jedné státní instituce. Zavolá ráno. Nabídla mi místo u ní. Řekl jsem, že už jsem dal slovo Jirkovi. Nastoupil jsem na Fakultu informatiky PF HK.
Z Pardubic mi přeposílali dopisy od PCM - otevřené. Pce – zemědělec – zničené informace. VŠE Pha. Nábytek v kanceláři.
Existovala velká řevnivost mezi Pcemi a HK ohledně vzniku společné VŠ. Regionální představitelé „rektorát by musel být v Opatovicích n. L.“. Představitelem HK mi bylo dáno na výběr, zda jsem pro HK či Pce. Já zvolil HK.
Návštěvy u Červené z NIS, ministerstva, komunikace s francouzi a firmami velmi intenzivní.

Sága Kusákova - Jak to bylo v roce 1992, část V.

Objekt k odkoupení. Cesta na ministerstvo do Phy – ministr přítomen.
Je zájem o spolupráci od kanaďanů z Bavlny. Jednání - Jirka je nervózní. Nabízí mi Jirka přestoupení z fakulty na ČSÚ. Pozice 35 000 Kč (1992). Odmítám. Jirka se vzteká. Začíná po mně jít otevřeně. Volný byt v Praze – operativec. Stále píší francouzi – obálky z Pcí jsou otevřené – běžné.
Návštěva američanů. Vedu jednání, Jirka zaútočí, vrátím mu to veřejně. Druhý den dostávám od rektora, kvestora okamžitou výpověd. Dávám to k soudu. Vyhrávám. Právník mi ale říká, že jsem se musel vzdát mocenských ambic. Jirka k soudu nepřišel, je prý ve Francii.
Jezdím často na chatu. URNA - Jirka mne kontaktuje a láká zpět k sobě „od nikoho to není k francouzům tak blízko jako od nás“. Doma mi nabízí dovoz rýže z Ruska.


Po roce 1989 až do dneška asi existuje v každém regionu určitě uzavřené společenství složené z podnikatelů, politiků, bývalých StBáků ale i tzv. normálních lidí. Pro tuto strukturu se vžilo komplexní označení „mafie“.


Ing. Valentin Kusák
Předseda AntiMešita o.s. a IVČRN o.s.



Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.