Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2020 12:01:03 - Brazil

ODS

Vážený pane Vystrčile, vážím si vás, ale to neznamená, že s vámi musím 100% souhlasit. Když Babiš obhájil post předsedy 100% hlasů, bylo kvůli tomu dost pozdvižení. Mě mrzí, že Fiala neměl vyzyvatele. Minimálně straně by to podle mě velmi prospělo. Ve své odpovědi zmiňujete volby až v příštím roce. Proč? Vždyť letos jsou dokonce dvoje. Ty nepovažujte za významné? Často mediálně nebývají ty ,,menší“ volby důležité, ale u lidí je to naopak. Vy teď nemáte jediného hejtmana. Není to docela škoda? Dokonce ani v Praze už dlouho nevládnete a to jste tam byli u moci dlouho. Teď vás poráží nové strany jako ANO a Piráti. Nemyslíte, že děláte někde chybu? PS: Odepisuji pozdě, protože jsem toho měl moc, omlouvám se. Nashle

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.02.2020 18:24:50 - Miloš Vystrčil

Dobrý den. Děkuji za názory. Zkusím stručné odpovědi a reakce na Vaše názory.

100% spolu souhlasí málokdo :-)

Petr Fiala bude mít kandidáta, až se někdo rozhodne proti němu kandidovat a získá nominaci. Tak to je.

Významné jsou všechny volby, souhlasím.

Kdybychom věděli, jak jednoduše a rychle navýšit počet příznivců, určitě bychom to udělali. I politika je o hledání, tvrdé práci a fungování týmu.

Miloš Vystrčil