Mgr. Václav Klaus

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2020 9:18:36 - marisimova

Beztrestný výrok poslance Kalouska o třech pistolích v době vyhlášení stavu nouze v ČR a výzva k ozbrojenému odporu proti vládě ČR

Dobrý den, co ještě si může beztrestně dovolit poslanec parlamentu ČR Kalousek v době vyhlášení stavu nouze v ČR. Jak je možné, že proti němu po výroku o třech pistolích a výzvě , že toto je přesně doba, kdy občané ČR mají ozbrojení zasáhnout proti vládě ČR již dávno nezasáhla policie ČR a nezahájila vyšetřování spolu s žádostí o zbavení imunity a vydání poslance Kalouska parlamentem ČR. V těchto vypjatých dnech, kdy spousta lidí má nervy na pochodu nemusí být k uposlechnutí takové výzvy daleko a stačí jiskra která může vypuknutí nepokojů zažehnout, viz příklad Itálie. Dle nejen mého názoru měl být pan Kalousek dávno obviněn a vyšetřován. Jak je možné, že se vše přešlo s naprostým nezájmem orgánú činných v trestním řízení. Dovedu si představit co by se v ČT strhlo, kdyby takovouto výzvu pronesl někdo jiný,nespadající do okruhu jejich probruselských oblíbenců.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.