Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2020 17:05:09 - thomask

Co je s SPD

Pane Okamuro,sleduji posledních pár měsíců činnost Vaší strany a jejích členů a začínám pochybovat o tom,že jste dostali můj hlas.Začalo to zvláštním jednáním s vlastizrádnou ČSSD o zákazu domobran,dále o odzbrojování městských strážníků,pokračovalo to sebráním národního symbolu v Europarlamentu,na což jste nikterak nereagovali jako tzv. vlastenci.Konečnou ránu jste zasadili při hlasování o vypovězení Lisabonské smlouvy.Lépe řečeno o Vašem nehlasování.Tak prozraďte Vašim voličům co před námi skrýváte a co máte dál v plánu.Máte plnou pusu odchodu z EU a když je tady možnost ji teda nějakým způsobem nabourat,tak do toho hodíte vidle.Tak co s SPD?Má cenu ji znova volit??!!Pochybuju.Zdá se,že politika je svinstvo,kterému nikdo neodolá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2020 13:16:01 - Tomio Okamura
Dobrý den, nevím zda jste opravdu náš volič, protože kdyby ano, věděl byste, že žádný zákaz domobrany jsme neprohlasovali, ale naopak, že v europarlamentu naši europoslanci opravdu hájí nejen vlajky na stole, ale hlavně zájem ČR a hlavně Vám uniklo, že vypovězení Lisabonské smlouvy je nemožné bez odchodu z EU. SPD už dávno podala do Sněmovny návrh o referendu, ve kterém je možné hlasovat o mezinárodních smlouvách, SPD naposledy navrhla i Poslanecké sněmovně bod programu, v němž by PS vládě uložila přeložit vlastní návrh zákona o referendu a SPD v minulém měsíci napsala ústavní zákon i konkrétní referendu o vystoupení, který je teď v připomínkovém odborném řízení. Zkuste nedávat na mýty a pomluvy.
Přeji pěkný den.