JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.04.2020 14:13:38 - Laudová Klára

Vy jste titul získal podvodem

(zdroj: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vzdejte-se-titulu-vyzvala-univerzita-komunistickeho-poslance-ondracka-40303627), takže je evidentní, že nemáte ponětí, co znamená studovat, a že i samostudium je náročné. Jestli má někdo přemíru času, tak jsou to podle mě politici. Třeba sněmovna už nějaký ten pátek funguje jen v ozeném režimu. Navíc, když někoho k něčemu vyzýváte, neměl byste jít příkladem? Půjdete vy sám pomoci zemědělcům na pole? Klára

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.04.2020 19:47:49 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,politické prohlášení rektora UPOL jsem již několikrát okomentoval a je mi ukradené k čemu mě tento pán vyzval. O práci Sněmovny ve stavu nouze si zjistěte fakta ať tu nepíšete tyto bláboly. Pracujeme sice v jiném režimu, ale stejně, ne-li více. Vám se ale zpovídat nebudu. Podle závěru Vašeho velmi hodnotného příspěvků Vás hodnotím jako osobu fyzické práce se štítící. Jste produkt doby, umíte brát, ale dávat Vás nikdo nenaučil. Stydte se. Přeji hezký večer.