JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.04.2020 8:29:17 - VolicPravicak

Práce

Pane doktore, prý jste opsal svou dizertačku, a to se objevilo ve chvíli, kdy jste celkem logicky navrhl práci študáků v zemědělství. Vidíte v tomto mediálním útoku také souvislost? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.04.2020 8:12:27 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za dotaz. Dnes vím, že existuj nejméně dvě privilegované skupiny lid v tomto státě. Vedle tzv. umělců nesmíte cokoli říci ani o studentech. Oni jsou přeci ta naše budoucnost a my staří, jak mi píší, jsme jim zničili život. Nejdříve 40 let komunisté a nyní 30 let demokratický bordel a korupce. A oni nás nyní zachrání. Zřejmě tak je to učí. Co se týká moji disertační práce prověřovali ji nejméně 3x, ale až klika ODS to dostala do médií. Ona to byla taková modní vlna. Vyzkoušeli si to na posl. Malé, která byla na ministerstvu spravedlnosti, pak to zkusili na ministra Metnara a já byl třetí v řadě. Nikdo mi dodnes nevysvětlit rozpory, ale proč, když úkol dehonestace byl splněn a dnes se už jen čeká na slíbenou odměnu. Studenti jen papouškují co jim kdo řekne nebo si přečtou, vlastní úsudek nemaje.Přeji hezkou neděli a hlavně se z nich nepo.