Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2020 18:22:48 - Hanka z

Hobby markety

Dobrý den, pane Okamuro, vlastním maličký obchod s modelářskými potřebami. Vejde se sem nejvýš jeden, dva zákazníci. Myslela jsem si, že už mohu prodejnu otevřít, ale dozvěděla jsem se, že já nespadám do té správné kategorie, že musím mít otevřeno až od 27.4. Moji zákazníci jsou kolikrát z větší dálky, protože takových obchodů je v republice velmi málo. Většinou jich hodně znám. Potřebují modelařit, když mají volný čas a já nesmím otevřít, přestože mohu zajistit bezpečnostní opatření. Jsem zoufalá, jak na mě stát kašle, nic po něm nechci. Vyřešila jsem to, že mám výdejové místo, abych mohla zákazníkům poskytnout nezbytné zboží pro modelaření. Nemám čas ani síly, abych studovala, zda jsem ten správný hobby obchod. To musím ještě konzultovat s úřady? Doufám, že nedostanu tu ohromnou pokutu tři miliony, protože bych asi skočila z mostu. Tolika nemám. Můj příjem je tak nízký, že by mi nic jiného nezbylo. Děkuji za odpověď Hana Horáková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2020 13:42:09 - Tomio Okamura
Dobrý den, bohužel nemáme nejmenší vliv na rozhodování vlády ani úřadů. Jediné je, že stejně jako vy vidíme a kritizujeme naprosto zbytečnou byrokracii a nesystémovost v karanténních opatřeních, kdy supermarkety a UNI HOBBY mají otevřeno virus nevirus a Váš obchod zavřou.