Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2020 10:21:03 - Tomáš 24.7.

Vystoupení ČR z EU

Pane europoslanče
Píšete „že bychom se neměli bát v demokratické společnosti utkat se v debatě…….“. Nemyslíte, že v demokratické společnosti bychom se neměli bát ani referenda občanů?
Vždyť obyčejní občané již několik let denně cítí laskavý a hřejivý dohled, každodenní starost všech možných i nemožných orgánů EU o jejich blaho, bezpečí a správný duchovní i názorový vývoj. Nebál bych se říci, že se jedná ze strany EU až o takový rodičovský přístup k jednotlivým členským státům. V případném referendu by občané jistě náležitě zhodnotili všechny naše výhody, které denně vidíme a jsou spojené se členstvím v EU. Občané by jistě ukázali svůj pevný a odhodlaný postoj k EU a Evropským hodnotám a umlčeli by všechny pochybovače.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.04.2020 21:05:55 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,myslím, že takové referendum opravdu nedává žádný smysl. Ani po něm není poptávka mezi většinou české veřejnosti, jak o tom  svědčí např. průzkum zmíněný zde: https://cvvm.soc.cas.cz/media/com_form2content/documents/c2/a5086/f9/pm200110.pdfS pozdravemTomáš Zdechovský