Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.05.2020 10:49:40 - thomask

VLÁDA A JEJÍ PODVOD S EPIDEMIÍ

Vážený pane Okamuro,
zajímalo by mě,zda se budete domáhat vysvětlení vlády,na základě jakých výpočtů vyhlásila epidemii.V Čechách platí,že pokud je na 100.000 obyvatel nakaženo 1600-1800 lidí,pak se jedná o epidemii.Během dvou měsíců krizového stavu onemocnělo cca 8.000 lidí v desetimilionovém státu a vláda zabila ekonomiku a zničila firmy i lidi.V minulých letech při chřipkové epidemii,kdy bylo nemocných kolem 1700,dalo MZ doporučení,aby se lidi neshlukovali,kýchali do kapesníků a léčili se doma.A teď pro pár nakažených zničíme prosperující stát.
Zeptáte se vlády na čí zadání pracuje proti svým občanům?Jsou to bankovní domy,farmaceutické firmy nebo tajné služby?A jak je možné,že ministr zdravotnictví dostal bianko šek na vyhlašování krizových stavů,dle svého uvážení,lépe řečeno,dle uvážení toho,kdo ministra řídí,protože on je pouze loutka?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.06.2020 18:19:35 - Tomio Okamura
Dobrý den, v tomto ohledu jsme už rozhodnutí vlády komentovali, tedy, že u Covid není žádné kritérium pro epidemii a netušíme na jakém základě vláda vyhlašovala krizový stav. Odpověď zatím nemáme.