Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2020 16:16:08 - Dašenka18

Průšvihy SPD

Pane Okamuro ,co mi řeknete na KAUZU https://www.facebook.com/sharer.php Pardubického předsedySPD páně Jiřího Kohoutka a jiné průšvihy zavánějící kriminalitou?Říká se ,že se obklopujete podobnými průšviháři.Co mi k tomu můžete říci?
Pracujete tak podle programu SPD a stanov SPD?
Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.06.2020 11:40:31 - Tomio Okamura
Dobrý den, uniká mi kde máte kriminalitu? Snad v tom, že paní Líbalová lživě pana poslance Kohoutka dlouhodobě pomlouvá? Ano to máte pravdu a to stejné konstatoval i soud v Ústí nad Orlicí, paní Líbalovou odsoudil k omluvě a dal za pravdu panu poslanci Kohoutkovi. Ano zločinné je, že další soud v Hradci Králové udělal opačný rozsudek, kdy sice konstatoval, že pan Kohoutek se sice nikdy trestného činu lichvy nedopustil, ale paní Líbalová to může beztrestně tvrdit. Ano je to nespravedlnost a zločin, ale další soudy věřím dají za pravdu panu Kohoutkovi a donutí člověka, který dlouhodobě lživě a účelově pomlouvá SPD a Jiřího Kohoutka, aby s pomluvami a lhaním přestal. Děkuji a přeji pěkný den.