Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2020 16:58:27 - bierreth

Spojeni se stranou

Pane Okamuro jsem vasim priznivcem a podporuji Vasi stranu.Je tezke aby SPD sestavovala sama vladu a take si myslim,ze je zbytecne aby tak mala zem CR mela nekolik stranicek ktere nic nam cechum neprinesou protze jsou nepatrne-mozna by bylo dobre aby jste se jako SPD domluvili treba napr.Trikolora na spojeni.Mozna me vysvetlite proc ne-Mozna to je treba rozdil kdo za prebehliky v Trikolore je,ale oni ti politicti prebehlici jsou ve vsech stranach.Preji Vam hodne uspechu a vazim si odvahy vsech clenu SPD.Dekuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.06.2020 12:18:43 - Tomio Okamura
Dobrý den, děkuji za vlídná slova, ano bylo by fajn kdyby se vlastenecké strany sjednotily, ale každá ze stran má bohužel jiné názory na spoustu dalších důležitých věcí. Trikolora je z podstaty elitářská protidemokratická, nepodporuje zákon o referendu, je proti minimální mzdě a i v dalších sociálních tématech je na opačné straně tj. na straně velkých podnikatelů a samozřejmě personálně je bohužel spojená s lidmi, kteří tuhle zemi tunelovali. Při nejlepší vůli by spojení s těmito lidmi velká část našich členů a voličů prostě neskousla a je to pochopitelné. Navíc ideální by bylo, kdyby vlastenecké byly všechny české strany.