Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.07.2020 10:55:28 - vršková

předseda

Pokud se nepletu, předsedou strany je Jurečka. Proč vy jste svou kandidaturu odpískal? Vy umíte komunikovat s lidmi, odrážet jejich útoky. Jurečka je oproti vám dost nevýrazný, což je vidt i na preferencích strany, které jsou dost nízké. Průkazné jsou sice volby, ale po nich je také pozdě na změnu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.07.2020 11:55:19 - Tomáš Zdechovský
Dobrý den,děkuji za dotaz. Kandidaturu jsem tehdy odpískal na základě toho, že jsem věděl, že bych stranu svými jasnými názory rozděloval. Předseda strany musí být člověk, který stranu dokáže sjednotit a to bych bohužel v dané chvíli nedokázal.
Nicméně jako předsednictvo jsme tým. Myslím, že fungujeme velmi dobře a snažíme se věci posouvat. Hodně modernizujeme komunikaci a jsme celkem výrazní. Z opozičních stran jako jedni z mála. Teď se soustředíme na volby do senátu a krajů. Podle mě budou klíčové, protože ukáží, jakým směrem by měla KDU-ČSL se vydat.
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský