JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2020 12:10:19 - kapsicin

Děkuji Vám za odpověď pane poslanče.

Dobrý den. Co říkáte na rozhodnutí soudu,že výzva k Podřezání pana prezidenta není trestným činem ? Přeji hezký den. M.O.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2020 15:53:04 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za dotaz. Opakovaně jsem řekl, že soudy u nás nesoudí podle práva, ale podle momentální nálady soudce nebo příkonu k jedné ze stran. Tím zcela popírají, že spravedlnost je slepá. V jejich podání není slepá a dokonce není ani nestranná. Ví to mnoho lidi, kteří k soudu museli. Jen ministrerstvo spravedlnosti stále dělá slepce a nic neřeší. Bude to tím, že se soudců bojí. Při jakémkoli náznaku, že je potřeba justici reformovat je s toho řev o útoku na jejich nezávislost. Docela bych uvítal, kdyby po tomto rozsudku soudce řekl, čím lze naplnit zákonné znaky skutkové podstaty podněcovani k TČ. Věřte, že stejně to dopadne i s trestním stíháním Novotného. Zkuste však u soudu říci soudci, že než aby soudil takto, tak je potřeba ho podříznout a vykrvit a že vyzýváte někoho, aby to provedl. Schválně kolik Vám za to napaří. Nabádát k podřezání  prezidenta či oběšení komunistického politika však lze. U ODS to rétorika komunálních politiků, kterou vedení neodsuzuje. Máme přeci tu demokracii. Přeji hezký den.