Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.08.2020 11:29:54 - pisalek

Bělorusko - pořád čekáme ne důkazy

"Důkazy o falšování výsledků voleb jsou naopak naprosto jednoznačné, ať už se jedná o nezávislé průzkumy ve volebních místnostech, záznamy pořízené ve volebních místnostech nebo dokonce svědectví členů volebních komisí. Vše svědčí naprosto jednoznačně o tom, že docházelo k manipulacím a skutečný výsledek voleb byl výrazně jiný, než ten oficiální. S pozdravemTomáš Zdechovský"

Stále jen Vaše prázdné floskule typu "Vše svědčí naprosto jednoznačně" - předložte alespoň jeden konkrétní důkaz, ne jen neustálé omílání prázdných frází. Očekával bych jasný odkaz, kde jsou tyto důkazy uvedeny. Ale kde nic není, ani čert nebere, že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.09.2020 9:41:49 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,myslím, že pokud budete opravdu hledat, nebudete mít problém takové důkazy najít. Např. zde máte svědectví lidí z volebních komisí: https://meduza.io/en/feature/2020/08/19/how-belarus-voted a tento záznam z volební místnosti: https://www.youtube.com/watch?v=omvsSLnEqcES pozdravemTomáš Zdechovský