Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2020 18:23:18 - thomask

KDE JE VLASTENECKÉ HNUTÍ???

Dobrý den pane Okamuro,zajímalo by mě a ne jen mě,proč SPD nepožaduje vysvětlení od vlády,na základě jakých parametrů neustále straší lidi s covidem,když se žádná epidemie nekoná.A k tomu už se vyjádřilo spousta renomovaných odborníků po celém světě.Proč SPD dovolí,aby stát řídil prakticky jeden muž,dále diletant typu A.Vojtěch na postu ministra zdr. a farmaceutičtí lobisté v obrovském střetu zájmů Maďar a Primula,potažmo hygienici.Proč se SPD neozve,když jsou za bílého dne ukrajovány svobody lidí této země,děti jsou indoktrinované rouškami a strachem ze smrti.Proč v současné době,kdy pomalu nastupuje fašistická diktatura zkorumpovaných elitářů,SPD řeší dvojí kvalitu potravin?V Německu proběhl obrovský protest proti zavádění celoplošných opatření a mainstreamová media to samozřejmě bagatelizovala.Proč SPD na tyto věci neupozorňuje a nestaví se na stranu zdravého rozumu?? (1000 pozitivních na covid v ČR = 10 na 100 000 obyvatel - Tak KDE je ta epidemie???)Ptejte se za lidi,co vás volili

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.09.2020 14:23:35 - Tomio Okamura
Dobrý den, přesně na to se ptáme a ptali jsme se ve Sněmovně i v rámci interpelace pana ministra zdravotnictví, odpověď jsme zatím žádnou nedostali.