Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.09.2020 11:19:06 - Jiří N.

K...falšování výsledků voleb, k němuž prokazatelně došlo, dělá zvolení Alexandra Lukašenka prezidentem nelegitimním

Můžete prosím zde a veřejně předložit prokazatelně, že došlo k falšování výsledků voleb ? Už mám dost podobných tvrzení o důkazech typu, jedná paní povídala...(viz chemické zbraně v Iráku atd., jako důvody k intervencím a podpoře opozice). Pokud toto veřéjně tvrdíte, či podporujete, musíte za to také nést také odpovědnost, souhlasíte ? Dále, souhlasíte s podporou opozice v jiné zemí, místo jiné oficiální pomoci pokud je třeba ? Je vměšování do záležitostí jiného státu Vámi považováno za hrdinství ? Děkuji za jasnou odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2020 8:51:57 - Tomáš Zdechovský
 Důkazů je více než dost, na internetu je k dispozici řada videí či svědectví lidí. Pokud to není pro vás dost, tak to opravdu nechápu. Upozorňovat na prokazatelné porušování základních demokratických pravidel je zcela legitimní, cílem je podpořit obyvatele dané země a nejedná se o vměšování do záležitostí jiného státu. S pozdravemTomáš Zdechovský