Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.09.2020 18:32:12 - fijovka

falsovani voleb v Belorusku.

Vazeny pane, souhlasim ,ze nikdo by nemel byt 26 let prezidentem, dokonce ani poslancem. pan Jiri N Vas zadal o dukazy falsovani voleb. Ja sam jsem se ucastnil vicero voleb nez vy coby volonteer OBSE, myslim, ze neni tak jednoduche volby zfalsovat. Pana Jiriho N jste odkazal na videa na internetu. Ja jsem zadne video,ktere by dokazovalo zfalsovani voleb nevidel. Videl jsem videa, kde obcane prohlasuji, ze volby byly zfalsovany. Platnost tech prohlaseni je asi takova jako kdyz ja ted reknu, ze vy jste se dostal na poslance omylem. To nic nedokazuje, ani to nelze prjmout jako dukaz. Ma teda europska komise nebo parlament nejaky dukaz? Treba vypoved coby jenom jednoho clena volebni komise v nejzapadlejsim okrsku, ze ho nekdo nutil falsovat vysledky? Nebo je to skutecne jako vzdy, ze prani je otcem myslenky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2020 17:04:21 - Tomáš Zdechovský
  Dobrý den,myslím, že jsem vše vysvětloval dostatečně, ale o výpovědích členů volebních komisí a lidí, kteří s nimi měli co dočinění, se dozvíte např. zde: 
https://www.youtube.com/watch?v=fkSacozSSNI
https://apnews.com/article/72e43a8b9e4c56362d4c1d6393bd54fbS pozdravemTomáš Zdechovský