Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2020 11:06:31 - ZUZI

Pane poslanče

Pokud berete jako důkaz vyprávění lidí a videa na internetu fakt vážně, tak potom se nedivím, že EU vypadá tak, jak vypadá. Co vám např. říká důkaz: Irák - lahvička v ruce amerického šéfa tajných služeb s tím, že se jedná o chemické zbraně, anglický premiér tehdy říkal, není důvod nevěřit.A Hrrr na ně. A abychom nechodili daleko, co náš mrtvý Martin Šmíd alias Žifčák? Video bylo také. Film vrtěti psem vám nic neříká? Veřejnost už ale příliš nevěří. Nejsem zastánce Lukašenka, ale nelíbí se mi veřejné manipulace ,viz. různé otravy tím nejsmrtelnějším nervovým jedem, když otrávení přežijí a nikdo v okolí nezemře. ( Toto je reakce na vaši odpověď pro pana Jiřího N.)
Jediné relevantní je přepočítání volebních lístků.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2020 17:08:49 - Tomáš Zdechovský
  Dobrý den,mám za to, že jsem vše již dříve vysvětloval dostatečně.Podrobnosti o falšování se dozvíte např. zde: https://www.youtube.com/watch?v=fkSacozSSNIS pozdravemTomáš Zdechovský