JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.10.2020 8:09:02 - Damph

Nová migrační centra v ČR

Proč vláda chce zřizovat tato centra za 95 milionů nyní, kdy ekonomika zrovna nevzkvétá, takže není důvod sem přijímat větší množství zahraničních pracovníků? Není důvod vzniku těchto center ten že sem máme přijímat větší množství nelegálních migrantů?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.10.2020 12:12:39 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,děkuji za dotaz, ale nechápu proč se ptáte mě. Copak já jsem vláda nebo její součást. Já této vládě nevyslovil ani důvěru. Necítím se tedy být ten pravý, který by měl odpovídat. Chápu, že ve všem vidíte konspirace s cílem sem dostat migranty, ale tyto zaručené pravdy se říkají už mnoho let, ale ty stovky a tisíce migrantů stále nevidím. Ano, jsem pro obezřetnost, ale ne pro paniku. A kdyby sem náhodou ve stovkách dorazili tak je budu mít raději na jednom místě a pod kontrolou než někde na ulici či v getech.Doporučuji proto tento dotaz položit panu premiérovi a ministrů vnitra.